Bevezető :))

Segítő gondolatok lakásberendezni vágyóknak, lakásfelújítóknak, meg egyébként is.... Mindenkit szeretettel várunk, ötletbörzénken! Építkezésnél felújításnál jobban jársz ha egyeztetsz iparossal, tervezővel, de legfőképp az asszonyal! :-)) Persze velünk is lehet. Bővebb felvilágosítást kaphatsz a jobb oldalon található linkek meglátogatásával. kellemes időtöltést kívánunk! Egy-két referencia munka megtekinthető a bútorgaléria linkre kattintva! Ajánlom mindenki figyelmébe! Külön kérésre egy bemutatókép a Csodaszép "Tília" konyháról!!!

Friss topikok

  • Zozo bXn: Köszönöm a hozzászólást, különösen azt hogy küldöd az ismerősödnek. Ha valami érdekli még az építk... (2007.09.14. 18:33) A mosogatógép áldása és átka

Utolsó kommentek

A mosogatógép áldása és átka

2007.09.12. 22:32 | Zozo bXn | 2 komment

Címkék: bútor mosogatógép konyha bútor bútorszerelés tanácsok konyhához

A mosogatógép egy Isten adta találmány, ám vannak gondok is körülötte, leginkább az át nem gondolt konyhatervezés következménye képpen.
 
Első
    A mosogatógép háta mögött semmi  nem lehet. Tehát sem vízkiállás, sem lefolyócső, sem konnektor!!

Második
    Nem olyan vészes mint az első, de résen kell lenni. A mosogatógép (beépített) nem szerencsés a konyhasor végén, nagyon macerás szépen lezárni.

Harmadik
    nem feltétlenül szükséges külön lefolyót kialakítani a mosogatógépnek, mert a legtöbb mosogató rendelkezik un. mosogatógép kiállással, sőt a hidegvízet sem kell két csövön odavinni, erre haszálható az un. kombinált sarokszelep.

Rossz példáknak mutatok egy képet, kommentár nélkül.



Hát eről beszéltem. :-)
Itt ráadásul bepottyant a sorba egy gázcső is. Volt is meglepetés!

Remélem tudtam hasznos dolgokat mondani, és lesz aki hasznát veszi.
Üdv
Zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://buxanet.blog.hu/api/trackback/id/tr79164088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2007.09.14. 17:19:35

Hát, van még egy nagyon nagy baja a mosogatógépnek: nem pakol ki magától :-)

Egyébként számomra ott van az 5 leghasznosabb gép között, nagyon könnyű megszokni, ha van...

Az ötletek jók, küldöm is az éppen építkező barátoméknak.

Zozo bXn · http://www.buxanet.hu 2007.09.14. 18:33:30

Köszönöm a hozzászólást, különösen azt hogy küldöd az ismerősödnek.
Ha valami érdekli még az építkezés kapcsán, szívesen segítek. Ha már itt tartunk, valóban ki is pakolhatna az a fránya mosogatógép. Majd kifejlesztjük. (made in hungary). :D
süti beállítások módosítása