Bevezető :))

Segítő gondolatok lakásberendezni vágyóknak, lakásfelújítóknak, meg egyébként is.... Mindenkit szeretettel várunk, ötletbörzénken! Építkezésnél felújításnál jobban jársz ha egyeztetsz iparossal, tervezővel, de legfőképp az asszonyal! :-)) Persze velünk is lehet. Bővebb felvilágosítást kaphatsz a jobb oldalon található linkek meglátogatásával. kellemes időtöltést kívánunk! Egy-két referencia munka megtekinthető a bútorgaléria linkre kattintva! Ajánlom mindenki figyelmébe! Külön kérésre egy bemutatókép a Csodaszép "Tília" konyháról!!!

Friss topikok

  • Zozo bXn: Köszönöm a hozzászólást, különösen azt hogy küldöd az ismerősödnek. Ha valami érdekli még az építk... (2007.09.14. 18:33) A mosogatógép áldása és átka

Utolsó kommentek

Egy kis érdekesség.

2007.10.27. 21:17 | Zozo bXn | Szólj hozzá!

Nem beépíthető mosogatógép vs 45 fokban elfordítottt szekrény


Érdekes problémával szembesültem  legutóbbi konyhámnál. A tervezésnél senki nem egyeztetett velem, ezért érdekes helyzet állt elő. A sarokban egy negyvenöt fokban elfordított mosogatós szekrény, mellette jobbra egy nem beépíthető mosogatógép. Szép kis feladat! A fordításnál 135 fokot kellett produkálni, a semmihez rögzítve......:)
A feldatat képekben, íme.
Szóval  ilyen szép rés van itt.....
Csináljunk egy matyómintát. :)

Valahogy így gondoltam, és nézzük mi lesz belőle.

Szerintem teljesen uras. :))
Mit szóltok hozzá?

A bejegyzés trackback címe:

https://buxanet.blog.hu/api/trackback/id/tr14210201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása