Bevezető :))

Segítő gondolatok lakásberendezni vágyóknak, lakásfelújítóknak, meg egyébként is.... Mindenkit szeretettel várunk, ötletbörzénken! Építkezésnél felújításnál jobban jársz ha egyeztetsz iparossal, tervezővel, de legfőképp az asszonyal! :-)) Persze velünk is lehet. Bővebb felvilágosítást kaphatsz a jobb oldalon található linkek meglátogatásával. kellemes időtöltést kívánunk! Egy-két referencia munka megtekinthető a bútorgaléria linkre kattintva! Ajánlom mindenki figyelmébe! Külön kérésre egy bemutatókép a Csodaszép "Tília" konyháról!!!

Friss topikok

  • Zozo bXn: Köszönöm a hozzászólást, különösen azt hogy küldöd az ismerősödnek. Ha valami érdekli még az építk... (2007.09.14. 18:33) A mosogatógép áldása és átka

Utolsó kommentek

Referencia munkák.....

2007.09.22. 20:28 | Zozo bXn | Szólj hozzá!

Felkerült a honlapra két remek konyhabútor, referenciaként. Nézzétek, értékeljétek, mindkettő az én szerelésem, a partner konyhastúdió által forgalmazott bútor. Ha bővebb felvilágosításra van szükség, szívesen válaszolok, illetve tanácsot is tudok adni. Konyhabútorban otthon vagyok. Mosogató és mosógép a konyhában témakör is érdekes, ha érdekel valakit, írjon. A buxanet.hu-n és a plaza.buxanet.hu-n is lehet on-line rendelni mindenféle munkákat, szolgáltatásokat, vagy irodával kapcsolatos bútorokat- irodagépeket irodaszereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://buxanet.blog.hu/api/trackback/id/tr38173347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása